Home » Produkter » Firelink Business

Firelink Business


Hvad er Firelink Business?

Firelink Business er en webløsning, der gør det nemt at sende SMS beskeder fra en computer til én eller flere modtagere - ligesom at skrive en email.

Du skriver en besked, finder en eller flere modtagere fra adressebogen og trykker på send knappen - alt sammen på en brøkdel af den tid det tager at skrive en SMS besked på mobiltelefonen


Hvilke fordele giver Firelink Business mit firma?

Enkel adgang til effektivt medie

Send hurtigt vigtige beskeder direkte til kunder, ansatte og samarbejdspartneres mobiltelefoner. Samme besked kan automatisk sendes til mange modtagere, og SMSbeskederne kan sættes til levering i op til et år ud i fremtiden - dermed kan SMS-beskederne effektivt bruges f.eks. til marketingskampagner og aktivitetsopfølgninger.

Branding af dit firma

Beskeder, der sendes gennem Firelink Business, vil have dit firmanavn som afsender i stedet for dit telefonnummer, f.eks. “Firelink” i stedet for 31385465.

Procesoptimering

SMS-skabeloner gør det muligt at simplificere arbejdsopgaver i hverdagen, hvor der kommunikeres med mange forskellige modtagere. I SMS-skabelonerne er teksten givet på forhånd og kun felter, hvor teksten kan variere, skal udfyldes - Eksempelvis mødeindkaldelser, påmindelser, telefonbeskeder, opfølgning og reklame med mere. Mulighederne er mange, og skabelonerne kan justeres, så de altid passer til jeres behov.

Statusstyring

Leveringsstatus for de enkelte SMS-beskeder ses i systemets oversigt. Herfra er det også muligt at gensende eller annullere SMS-beskeder der er langt i kø til senere levering.


Priser

En standard licens for Firelink Business koster 995 kr per måned.

Forbrug inden for Danmark afregnes til 25 øre pr. SMS. Se listen nedenfor for priser til udlandet

Land Pris i kroner
Danmark 0,25
Sverige 0,40
Norge 0,40
Grønland 0,39
Øvrige lande 1,00

Features

  • Skabeloner/predefinerede tekster
  • Fletning af navne
  • Gratis i 30 dage
  • Tekstafsender

Det siger kunderne

"Vi har oplevet Firelink Business som nemt at installere og brugervenligt. Systemet har derfor hurtigt fået mange brugere og giver mulighed for på en nem måde at sende korte fælles informationer ud til mange medarbejdere samtidigt"

Mik Heine Nygaard Collin

Direktør, HedeDanmark